Painamalla "Hyväksy" hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi parantaaksesi sivustolla navigointia, sivuston käytön analysointia ja avustaaksemme markkinointitoimiamme. Lisätietoa löydät tietosuojakäytännöstämme.

Henkilöstöpalveluyritys FIABIL Oy

Keitä olemme

Fiabil Oy perustettiin helmikuussa 2019, korjausrakentamiseen keskittyväksi yhtiöksi. Alusta alkaen tavoitteena oli luoda systemaattinen työvoiman rekrytointia ja hallinnointia hoitava yhtiö, joka mahdollistaa näköpiirissä olevan kasvun. 

Tulevaisuuden työvoima

Vaikka Suomen työttömyysaste on edelleen varsin korkea, työ ja tekijät eivät kohtaa. Erityisesti suorittavaan työhön on haasteellista löytää ammattitaitoista ja työhön sitoutuvaa henkilöstöä.

Ulkomaalaisen ja ulkomaalaistaustaisen henkilöstö on yksi tapa paikata työvoiman vajetta.

Työvoimaa kaikille toimialoille

Olemme saavuttaneet itsellemme asetetut tavoitteet ja sen seurauksena olemme nyt tarjoamassa työvoimaa myös muille toimijoille toimialasta riippumatta.

Monikulttuurinen työyhteisö

Monikulttuurisuus on arkipäivää useimmissa työyhteisöissä. Taustalla vaikuttavat sekä henkilöstön että asiakaskunnan monimuotoistuminen lisääntyvän maahanmuuton seurauksena.

Lupauksemme:

Pitkäaikaista kumppanuutta

Tavoittelemme asiakasyritysten kanssa pitkäaikaista kumppanuutta. Luomme asiakkaisiimme läpinäkyvään ja luottamukseen perustuvaa yhteistyötä.

Kokonaisratkaisu

Palvelumme aikana olemme läsnä koko työsuhteen elinkaaren ajan. Palvelumme laadun varmistamiseksi mm. osallistumme perehdytykseen varmistamaan, että asiat on paitsi ymmärretty myös sisäistetty. Työntekijän työsuoritusta arvioidaan säännöllisesti.

Joustavuus

Reagoimme nopeasti muutoksiin ja annamme asiakkaillemme mahdollisuuden suunnitella joustavasti henkilöstöresurssia vastamaan liiketoimintansa tarpeisiin.

Vastuullinen palvelutarjoaja

Fiabil Oy:n toimintaa ohjaa vahva arvopohja. Työntekijöitä kohdellaan reilusti taustasta tai kansallisuudesta riippumatta. Tekemisen keskiössä on avoimuus.

Rekrytointi

Asiakaskokemus:

TEH-Yhtiössä käytämme kohteissamme osaksi myös ulkomaalaistaustaista työvoimaa. Julkisivusaneeraus on erikoisammattiosaamista vaativaa työtä ja rakennusteollisuuden nykyisellä volyymilla ei Suomessa ole riittävää ammattitaitoista työvoimareserviä.

Työllistämme noin 100 romanialaista ammattilaista ja olemme heistä tavattoman ylpeitä. Syyt juuri romanialaisten käyttöön ovat yksinkertaiset:

Heitä on saatavilla ja he ovat tottuneet työskentelemään vieraissa kulttuureissa
He ovat hyvin ammattitaitoisia ja äärettömän ammattiylpeitä
Luotettavuus, ahkeruus ja ohjeiden noudattaminen ovat merkittäviä hyveitä
Katso lisää videolta, miksi käytämme ulkomaalaistaustaista työvoimaa.