Painamalla "Hyväksy" hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi parantaaksesi sivustolla navigointia, sivuston käytön analysointia ja avustaaksemme markkinointitoimiamme. Lisätietoa löydät tietosuojakäytännöstämme.

Avoimet työpaikat

Сало (Salo)
Працівник м’ясного виробництва - Food industrial worker
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lähetä meille

Avoin hakemus työntekijäksi

Juridisesti ja eettismoraalisesti

Fiabil Oy:n toimintaa ohjaa vahva arvopohja. Työntekijöitä kohdellaan reilusti taustasta tai kansallisuudesta riippumatta. Tekemisen keskiössä on avoimuus. Palkkatasot on määritelty ja ne perustuvat ammattitaidon, osaamisen ja kokemuksen matriisiin toimialan edellyttämällä tavalla.

Olemme nuori yritys, jolla on suuret tavoitteet ja kehitysnäkymät. Meille on tärkeää tarjota ammattitaitoinen, laadukkaaseen työhön perustuva työympäristö, toimivat työryhmät ja tyytyväiset asiakkaat tarjottuihin palveluihin.

Tarjoamme työntekijöille tukea työssä kohtaamissaan esteissä ja autamme heitä kehittymään sujuvasti omalla alallaan. Päätavoitteemme on rakentaa vahva ja kokenut tiimi!

Odotamme tulevilta työntekijöiltä oppimiskykyä ja halua työskennellä, vastuuntuntoa tehdystä työstä sekä kykyä työskennellä ryhmässä.

Jos haluat olla osa luotettavaa tiimiä, täytä hakemus, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Food industrial worker
This is some text inside of a div block.
,
Kiitos, hakemuksesi on vastaanotettu!
Ups! Jotain meni vikaan hakemusta lähettäessä.